top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Welkom bij vrouwentraining Het Verlangen.

Wat fijn dat je je wilt committeren aan bewustwording, groei en zelfliefde.

Wij waarderen je vertrouwen in ons en vooral in jezelf enorm.

En hoewel wij zelf ook altijd in overgave aan- en vertrouwen op het hogere plan werken, wetende dat alles met een reden gebeurt, hebben wij natuurlijk ook te maken met investeringen, kosten, risico’s. Dus, hoe flexibel wij ook willen zijn, rekening houdend met ieders mogelijkheden, wij hebben ook onze eigen mogelijkheden en grenzen te beschermen.

Vandaar dat we bij deze onze algemene (financiële) voorwaarden met je delen:

 • Je bent verzekerd van een plekje wanneer je je ticket hebt gekocht op Hipsy of de eerste betaling hebt gedaan van je termijnbetaling.

 • Annuleren is kosteloos t/m 3 januari 2024. Wanneer je reeds betaald had krijg je het volledige bedrag terug.

 • Bij annulering t/m 14 januari 2024 krijg je een refund van 50%. Wanneer je voor een termijnbetaling had gekozen heb je een betalingsplicht voor 50%. Je mag dit nog steeds in termijnen betalen.

 • Na 14 januari kunnen wij je geld helaas niet terugstorten in verband met onze gemaakte locatie- en cateringkosten en andere bouwplannen en investeringen waar een hoop andere deelnemers en omstandigheden en inzet van afhankelijk zijn. Wanneer je voor een termijnbetaling had gekozen heb je een betalingsplicht voor 100% van dit bedrag. Je mag dit nog steeds in termijnen betalen.

 • Uiteraard ben je vrij om je ticket over te dragen aan iemand anders. Wij willen dan wel eerst een intakegesprek met betreffende persoon en behouden ons het recht voor deelname te weigeren wanneer de persoon niet in aanmerking komt.

 • Wederzijds respect in een veilige sfeer is voor ons vanzelfsprekend. Onze communicatie gaat uit van hoor en wederhoor, vriendelijkheid, openheid en ruimte en wij verwachten dit ook van onze deelnemers.

 • Om in te schatten of deelnemers in de groep passen houden wij voorafgaand aan een aanmelding een intakegesprek. Wanneer wij ervaren dat deelnemer om welke reden dan ook nog te weinig draagkracht of te veel traumagerelateerd gedrag heeft om de eigen emoties te reguleren, kunnen wij de veiligheid van deelnemer, onszelf en de groep niet garanderen, en zullen we de deelnemer daarom geen toegang geven tot de training. Hoewel afwijzing nooit leuk is, kun je er op vertrouwen dat wij met jarenlange sessie-ervaring het beste voor iedereen kunnen inschatten. We kunnen je dan ook zeker doorverwijzen naar andere veiliger beddingen in de vorm van bijvoorbeeld individuele behandelingen bij collega’s.

 • Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van informatie die je ons verstrekt tijdens het intakegesprek.

 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwegen medische informatie zoals lichamelijke en mentale aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de deelnemer in en om de locatie van de training.

 • Eventuele gegevens die deelnemers voor of tijdens de training aan ons toevertrouwen zullen nooit zonder toestemming aan derden worden verstrekt.

 • Er is altijd een mogelijkheid dat de training om persoonlijke redenen vanuit onze kant geannuleerd wordt. De gemaakte kosten krijg je in dat geval van ons vergoed.

·

Dankjewel voor je begrip.

Rosanne & Manja

06-12-2023

bottom of page